Dashcam

Het vastleggen van verkeersomstandigheden waarin u zicht bevindt is mogelijk met het plaatsen van een dashboard camera. Een dashcam is een camera die achter de voorruit en desgewenst ook achterruit geplaatst wordt en tijdens uw autorit al het videomateriaal opslaat op een SD kaart.

Een dashcam geeft meer inzicht in de verkeerssituatie waarin u bent geraakt en er bewijslast nodig is om uw verhaal kracht bij te zetten en terug te zien waar en wie er verontwoordelijk is voor een eventuele schade. Het is ook mogelijk om met een spanningsmodule een dashcam op een vaste voeding aan te sluiten en dient als een bewakingscamera wanneer uw voertuig geparkeerd staat.

Dashcams zijn er in veel uitvoeringen, wij plaatsen o.a. BlackVue en ThinkWare en de camera’s van Kenwood, Alpine en Pioneer. Er zijn diverse uitvoeringen van dashcams waaronder dual-set waarbij u voor en achter beeldmateriaal opslaat, WiFi uitvoering voor smartphone bediening, GPS en Dashlink met koppeling naar een passend multimedia systeem. Vraag ons naar een passende oplossing voor uw wensen.

Dashcam