Winkelwagen

€ 0,00
0

Over ons

Car audio

ICE-Xtra heeft veel ervaring in de wedstrijdwereld opgedaan en ook diverse prijzen gewonnen, deze kennis gebruiken wij nu om u een passend advies tegen welke audio oplossing voor u het beste werkt in uw voertuig. Wij zorgen dat u weer kunt genieten van het geluid zoals het bedoelt is om naar te luisteren vanaf de weergavebron welke uw voorkeur geniet. Er is voor elk voertuig een passende oplossing leverbaar, maar wij kunnen in uw wensen voorzien met een custom oplossing toegespitst op uw voertuig.

Navigatie

Van portable navigatie tot volledig geïntegreerde systemen, ICE-Xtra heeft de oplossing. Wij monteren deze systemen in onze vestiging en zorgen voor een perfecte werking en volledige integratie in uw auto. Ook het plaatsen van actieve telefoon- en tablethouders, welke steeds vaker als navigatie gebruikt worden valt in ons vakgebied

Beveiliging

Er zijn diverse vormen van beveiliging van uw voertuig of object, Bij ICE-Xtra kunt u terecht voor een startonderbreking systeem tot een volledig alarmsysteem maar steeds vaker wordt gekozen voor een track en trace systeem met desgewenst een mogelijkheid tot realtime plaatsbepaling of rittenregistratie.
Er zijn diverse soorten systemen, van een basis gebruik tot een volledig SCM certificeert systeem voor uw verzekeraar.

Telefonie

Wanneer u niet handsfree belt riskeert u een boete van € 226,- en tevens is het erg riskant voor u en uw medeweggebruikers. Om dit te voorkomen heeft ICE-Xtra diverse oplossingen, van Parrot, Bury en Novero bluetooth carkits tot autoradio's en navigatie met geïntegreerde carkit systemen. Ons assortiment bevat ook veel carkits en interface systemen welke uw huidige af-fabriek systeem uitbreiden met 1 of meerdere functies waaronder een bluetooth carkit er is zelf een carkit op applicatie basis met naadloze werking met uw Android, iPhone of BlackBerry.

Comfort/Veiligheid

ICE-Xtra levert en monteert diverse Xenon verlichting, Signalering, Parkeersensoren en Camera systemen, deze systemen geven uw meer comfort in het gebruik van uw voertuig en verhogen verder de veiligheid van u en uw voertuig. Er zijn ook systemen die het verbruik bevorderen als een Start-Stop systeem, Cruise-controle en LED systemen.
Wij voorzien ook in de vraag van signalering van voertuigen wat in bepaalde bedrijfstakken verplicht is en ook in bepaalde situaties voor een particulier bestuurder een extra stuk veiligheid kan waarborgen.

Ramen blinderen

Bij ICE-Xtra kunt u ook terecht voor het blinderen van autoruiten, dit heeft een aantal voordelen: Verhoogd de luxe uitstraling, Houd zonlicht en UV-straling tegen, Verminderd de kans op inbraak, doordat autoruiten minder makkelijk ingeslagen kunnen worden.

Poetsen/Detailen

De waarde van uw voertuig hangt af van de staat van het exterieur en interieur, daarom kunt u bij ICE-Xtra terecht voor een poets of polijstbehandeling met hoogwaardige producten om uw (verweerde) exterieur of interieur weer een mooie uitstraling te geven of uw nieuwe auto in topvorm houden.

Tuning

U kunt bij aanschaf van uw (nieuwe) auto besparen op het verbruik en wegenbelasting en toch het rendement en vermogen van een krachtige motor genieten. ICE-Xtra heeft de mogelijkheid om het motormanagement (elektronische inspuiting & ontsteking) zo aan te passen dat het motorvermogen en koppel worden verhoogd maar de betrouwbaarheid gewaarborgd is en het brandstof verbruik gunstiger uitvalt, zeker als u kiest voor een ECO-tuning.

Daarbij garanderen wij op elke tuning als enige voor 50.000 km. de garantie op de motor en bij voertuigen jonger dan 2 jaar kunt u deze zelfs uitbreiden tot 100.000 km.

Trekhaken

Het gebruik van de auto wordt steeds veelzijdiger, zowel zakelijk als voor prive gebruik: van vakantie tot buitensportactiviteiten. De trekhaak is hiervoor een onmisbaar accessoire. Wij bieden voor elk autotype een geschikte trekhaak: voor de kleinste compact car tot de meest luxueuze SUV. Ook monteren wij voor Thule alle trekhaaksystemen.

Bedrijfswagen inrichting

Wij leveren op passende oplossingen voor een degelijke en modulaire oplossing voor uw wensen ten opzichte van de inrichting van uw laadruimte. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verhuur/Verkoop dakdragers en dakkoffers

Naast verkoop van bagagesystemen, dakdragers en fietsdragers, kunt u bij ICE-Xtra ook voor een bepaalde tijd deze producten huren, reserveer op tijd. Met het onderstaande formulier kunt uzelf een reservering maken of de kosten berekenen.

Verhuur formulier

Verhuur formulier in PDF-formaat downloaden.

Daarnaast is het mogelijk om uw eigen of bij ons aangeschafte dakkoffer/dakdragers veilig en droog bij ons op te slaan in ons opslagmagazijn.

ICE-Xtra heeft de mogelijkheid tot deskundige montage van alle producten en systemen die wij kunnen leveren of uzelf aanlevert in onze vestiging, wij gebruiken de juiste gereedschappen en auto-specifieke producten en met gedeelde kennis van alle leden van de United Carshops een volledige werking en garantie te kunnen waarborgen. Met de Install Card heeft u ook een inzicht in vaste prijzen en online planningsbeheer, zowel voor particulier als zakelijke klant kan dit een extra toegevoegde waarde in onze dienst zijn.