Audio

Een betere geluidskwaliteit is een regelmatig gevraagde aanpassing waarin wij u graag een passende oplossing  van de audio-upgrade adviseren. Er zijn veel vormen van het upgraden van de geluidskwaliteit. Dit kan zijn in de vorm van een systeem dat voor uw voertuig is gecreëerd of een custom oplossing die beter bij uw persoonlijke wensen aansluit. Ons uitgangspunt is om de originaliteit van het voertuig te behouden en de audio upgrade te laten spreken voor zichzelf.

Een betere geluidskwaliteit is voor iedereen een andere belevenis, wij adviseren u graag naar de mogelijkheden en producten welke passend zijn voor uw wensen, budget en voertuig. Wij houden daarbij o.a. rekening met akoestische invloeden, voertuig inrichting, vanaf welke bron u muziek afspeelt en welke muziek u afspeelt. Het verbeteren van de geluidskwaliteit kan zijn dat u meer vermogen zoekt, een betere dynamiek, meer lage tonen of meer invloed op de geluidinstellingen.

Een greep uit deze werkzaamheden zijn het akoestisch verbeteren van het voertuig door middel van dempingsmaterialen, vervangen van de aanwezige speakers of desgewenst deze uit te breiden met extra speakers, het plaatsen van een subwoofer, installeren van één of meerdere versterkers of het geluid te tunen door middel van een sound-processor waarbij wij een custom audio bestand schrijven naar uw wens en de dynamiek van het voertuig en speakers etc.

Car Audio Reservewiel subwoofer inbouw