Verkoop

Wij onderscheiden graag ons van internetshops en online handelaren in automotive producten door gedegen kennis van producten en artikelen te hebben en deze te behouden.

Door de ontwikkeling van de techniek is het niet meer zo zwart-wit dat alles maar zomaar geplaatst kan worden in voertuigen zonder dat daar problemen, dan wel storingen uit kunnen ontstaan en vinden wij het ook onze plicht producten waarvan wij de ins en outs van kennen zowel positief als negatief dit mee te nemen in de beslissing of het product wel bij uw wensen past.
Wij leveren een breed scala aan producten van autoradio’s tot multimedia interface en ook allerhande aansluitmaterialen van installatiekabel tot inbouwframes.

U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten en leveranciers, waarbij wij ook de volledige garantie voorwaarden hanteren, deze fabrikanten ontwikkelen hun producten volgens hoge standaarden en zorgen voor een continue vernieuwing van het segment van aanbod.

Een greep uit onze merken: Pioneer, JVCKenwood, Alpine, Phoenix Gold, RockFord, AudioControl, Gladen, Mosconi, Steg, GroundZero, NavInc, PAC, Carvision, Parrot, Brodit, Bury, DEFA, Cobra, Stinger, ACV, AudioSystem, Roadkill, Silent Coat, BlackVue, Thinkware, AutoDAB en vele meer…

Verkoop producten