Camera

Een achteruitrijcamera kan veel schade voorkomen daarom is het ook een veel gevraagde uitbreiding welke wij plaatsen. Indien mogelijk met de weergave op het standaard scherm van uw voertuig of in de vorm van een externe monitor geplaatst op een passende plaats of ter vervanging van uw binnenspiegel. Naast deze toepassing zijn camera’s voor veelzijdige toepassingen te plaatsen waaronder dode-hoek zicht, front zicht of uw aanhanger kunnen zien.

Camera’s zijn er in verschillende uitvoeringen zoals extra hoge resolutie, multi-view camera, infrarood camera of voertuig specifieke uitvoeringen. Wij plaatsen altijd een passende camera oplossing op uw voertuig met een hoge kwaliteit beeldsensor passend bij het beeldscherm wat uw voertuig bezit of de monitor welke geplaatst wordt.

Camera’s op werkmaterieel is ook een toepassing welke wij kunnen voorzien zodat er een veilige werkomgeving met goed zicht gecreëerd kan worden in en om het voertuig wat de productiviteit ten goede komt. Vraag ons naar een passende oplossing voor uw wensen.

Camera