Over ons

Aangenaam kennis te maken

ICE-Xtra Bedrijfspand Eiffelstraat 61

ICE-Xtra is al 10 jaar de Automotive Inbouwspecialist van Zwolle en de wijde omgeving met een breed scala aan producten en werkzaamheden welke wij voorzien in auto’s, vrachtwagens, boten, werkmaterieel en andere toepassingen.

Vanuit de passie van car-audio in de jongere jaren waarbij diverse deelnames aan wedstrijden tot grote resultaten hebben geleid, besloten om naast de baan als elektro- en datamonteur een aantal uren en in het weekend te gaan werken als inbouwspecialist bij een inbouwstation in Zwolle en de nodige opleiding en gedegen kennis op te doen en uiteindelijk in 2004 de overstap te maken naar inbouwspecialist als vaste aanstelling.

Naast de verkoop van producten van gerenommeerde fabrikanten ook oplossingen en systemen in te bouwen naar wens van de klanten, waarbij een mix is van zakelijke als particuliere klanten met een vraagstelling waarbij een passende oplossing proberen te realiseren met behoud van originaliteit van het voertuig.

Wat maakt ons uniek?

Beveiliging
Beveiliging

Voertuigbeveiliging of een alarmsysteem kan een inbraak of diefstal van uw voertuig voorkomen. De

Lees meer
Audio
Audio

Een betere geluidskwaliteit is een regelmatig gevraagde aanpassing waarin wij u graag een passende

Lees meer
Camera
Camera

Een achteruitrijcamera kan veel schade voorkomen daarom is het ook een veel gevraagde uitbreiding

Lees meer
Dashcam
Dashcam

Het vastleggen van verkeersomstandigheden waarin u zicht bevindt is mogelijk met het plaatsen van

Lees meer

Automotive Inbouwspecialist

De laatste jaren is het aanbod van diensten en producten door de moderniseren van de voertuigen en vraag van de consumenten behoorlijk verandert. Vaak wordt de vraag gesteld jullie bouwen toch radio’s in maar doen jullie ook meer? Deze vraagstelling is door de integratie van de radio en multimedia in de auto snel aan het veranderen. Wij als automotive inbouwspecialist kunnen u van veel meer diensten en producten voorzien welke wij integreren in uw voertuig. Onze focus ligt op een zo naadloos mogelijke integratie van producten en behoud van originaliteit van het voertuig.

ICE-Xtra Bedrijfspand Eiffelstraat 61

Onze vestiging

Sinds het begin in 2010 zijn wij gevestigd aan de Eiffelstraat in het industriegebied Marslanden van Zwolle. Wij hebben een showroom met wachtruimte en een ruime werkplaats met een extra montagehal er naast om aan vrijwel elk voertuig te kunnen werken. Wij hebben de juiste gereedschappen om de diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren, welke variëren van een storing tot een volledige audio installatie. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere voertuigen gelijktijdig te kunnen stallen en daardoor ook projecten te kunnen realiseren. U kunt vrij parkeren bij ons pand en er staat altijd een kopje koffie, thee of warme chocolademelk klaar.

Onze werkwijze

Elk contact wat u met ons heeft is op persoonlijke basis, wij zullen uw wensen zo goed mogelijk vertalen in een product en dienst. Dit doen wij aan de hand van een gesprek zodat wij inzicht krijgen in uw wensen en zullen wij u hierop adviseren wat een goede oplossing kan zijn voor u.

Wij plaatsen ook eigen aangeleverde producten, mits wij de werking hiervan kunnen garanderen. Wij doen eventuele montages en reparaties op nacalculatie na overleg met u. Wij monteren producten volgens geldende richtlijnen van fabrikanten, leveranciers en volgens onze eigen richtlijnen om de garantie op werking te kunnen garanderen.

Inbouw werkzaamheden ICE-Xtra

Contactformulier


* Verplicht veld